Haium.Fabrikant van een Recycling box-transformatorOperatie taboes

  • vrijgavetijd:2022-04-16 08:27:48
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:168
  • Korte omschrijving:

    Haium.,Haium.Functie van een transformator met olieonderdompeling,Elektrische transformatorWat is de belangrijke rol van de tra

Artikel inhoud
Haium.Functie van een transformator met olieonderdompeling,

Elektrische transformator

Wat is de belangrijke rol van de transformator

Haium.De bovenkant en het midden van de transformator-olietank, de flenzen, de huid van de loop en het midden van de waterdichte mouw aan de bovenkant van de auto-olietank. De interne ijzeren kern en de wikkel klem zijn warm door gedeeltelijke magnetische lekkage, wat resulteert in isolatie schade.

Verschillende afleidingsmethoden, droge transformatoren gebruiken meestal silica gel waterdichte behuizing, terwijl olietransformatoren meestal gebruik maken van porselein waterdichte behuizing;

Kingston.fabrikant van droge transformatoren

Fout oordeel van de transformator

In het elektrische veld van de wikkeling aan het juk moet er een sterk baanbrekend onderdeel zijn, zodat bij een lagere stroom een schuiflading en ontlading kunnen optreden. Om dit nadeel beter op te lossen, moet het uiterlijk van de isolerende delen tussen de wikkeling en het ijzeren juk hetzelfde zijn als dat van het middenhorizontale vlak van de wikkeling tot de isolatie van het ijzeren juk, voor zover mogelijk, om het elektrisch veldonderdeel dat zich met de isolerende delen kruist, zodat bij een lagere stroom een schuiflading en ontlading kunnen optreden. Om dit nadeel beter op te lossen, moet het uiterlijk van de isolerende delen tussen de wikkeling en het ijzeren juk hetzelfde zijn als dat van het middenhorizontale vlak van de wikkeling tot de isolatie van het ijzeren juk, voor zover mogelijk, om het elektrisch veldonderdeel dat zich met de isolerende delen kruist, hoe groter de output vermogen, hoe kleiner de verlies-naar-outputvermogen verhouding en hoe hoger de efficiëntie. Integendeel, hoe kleiner de uitgangskracht, hoe lager de efficiëntie.

Maak voor en na de bemonstering de periferie van de bemonsteringshaven schoon met schoon of haarloos linnen.

tussenpersoonVan het uiterlijk zijn de verpakkingstypes verschillend. De kern van de transformator en de elektromagnetische spoel kunnen direct worden gezien voor droge transformator,Haium.10kV droge transformator-test, en alleen de behuizing kan worden gezien voor olie ondergedompelde transformator;

De uuruitdrukking wordt gebruikt om de faseverschil-correlatie van de werkende spanning van de secundaire zijlijn aan te geven. De faser van de werkende spanning van de primaire zijlijn wordt gebruikt als de minuut hand, de vaste vinger is op twaalf uur, en de faser van de fasevoltage van de secundaire zijde wordt gebruikt als tweede hand.

Wanneer de nieuwe olie die door de energietransformator wordt gevuld en het zojuist overwogen oliemonster worden gebruikt, kan het oliemonster slechts worden gebruikt na voldoende stand.


Haium.Fabrikant van een Recycling box-transformatorOperatie taboes



Het geluid van droge transformator komt van

Gratis raadplegingElektrische transformator

Handtastmethode voor de controle van de transformator

De trillingsvermindering van het grondvest lost het probleem op van de aanpassing van de vaste harde verbinding tussen de koperplaat van de grondinrichting en de droge transformator. De originele oscillatie van de droge transformator wordt door het draaistel naar het beton overgebracht naar het metaal en veroorzaakt laagfrequent geluid. Daarom moet het ook worden gewijzigd om een flexibele verbinding te maken.

Haium.Elektrische transformatoren worden gebruikt in alle lagen van het leven

De trillingsvermindering van de inzameling en het herenhuis lost de zachte verbinding van het ophalen en het herenhuis op. Voor de koperstang van de laagspanningsbus van de apparatuur kan de elektromagnetische gerommelde geluidsoscillatie van het herenhuis naar de constructie worden overgebracht. De kern van de geluidsreductie-oplossing moet worden veranderd in koperdraad.

Opmerking: tijdens het gehele proces van inspectie van de veiligheidscontrole moeten de medewerkers ter plaatse gebruik maken van temperatuurtester of thermische beeldapparatuur om de transformator zelf het terminalblok en andere toebehoren doelgericht te inspecteren; Het geluid tijdens de werking van de transformator is een symmetrisch stromend geluid. Als het geluid abnormaal is, moet de oorzaak onmiddellijk worden gevonden en moeten bepaalde effectieve maatregelen worden genomen. Indien nodig kan de belasting worden verminderd of kan de werking van de transformator worden gestopt.

aanzienlijk wordt uitgebreid of er lokaal geluid is
GuineeOverige productinformatie
  • Maktar.Standaardwaarde voor spanningsfrequentietoets voor droge transformatorenVerschillende keuzes

    Maktar.Standaardwaarde voor spanningsfrequentietoets voor droge transformatorenVerschillende keuzes

  • Carlow.Schaarlift kleinDe bloeiende ontwikkeling van verwerking

    Carlow.Schaarlift kleinDe bloeiende ontwikkeling van verwerking

  • Carlow.Hefplatform vrachtwagen 50 meterRoestwerende onderhoudscoating roestwerende olie

    Carlow.Hefplatform vrachtwagen 50 meterRoestwerende onderhoudscoating roestwerende olie

  • Bumo Heiwen1 meter hydraulisch hefplatformCategorie prijs correlatie regressie

    Bumo Heiwen1 meter hydraulisch hefplatformCategorie prijs correlatie regressie

  • El PalmarElektrische lift in de kelderWat zijn de factoren van werk?

    El PalmarElektrische lift in de kelderWat zijn de factoren van werk?

  • El PalmarVolledig zelfrijdend mobiel hefplatformKenmerken van het productieproces:

    El PalmarVolledig zelfrijdend mobiel hefplatformKenmerken van het productieproces:

  • El PalmarHydraulische elektrische hefplatformliftWat zijn de ontwerpprincipes van

    El PalmarHydraulische elektrische hefplatformliftWat zijn de ontwerpprincipes van

  • El Palmar12 meter hefplatform van aluminiumlegeringWat zijn de manieren om te gebruiken?

    El Palmar12 meter hefplatform van aluminiumlegeringWat zijn de manieren om te gebruiken?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!