Negotino.Onderhoud van een transformator met olieonderdompelingHet toepassingsgebied:

  • vrijgavetijd:2022-04-26 19:47:53
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:396
  • Korte omschrijving:

    Negotino.,In het geval van droge transformator-werking, is er meer lawaai, en sommige veroorzaken zelfs lawaai wat ernstig gevaar

Artikel inhoud

In het geval van droge transformator-werking, is er meer lawaai, en sommige veroorzaken zelfs lawaai wat ernstig gevaar oplevert voor ieders rust en werk. Op dit moment heeft de droge transformator geluidsisolatie nodig. Er zijn vele processen en belangrijke methoden om het lawaai van de gemeenschappelijke droge transformator aan te pakken. Hoe moet het lawaai van de droge transformator worden opgelost? Of met de netwerkeditor van de droogtype transformator fabrikant om het simpelweg te begrijpen.

I) de afstand tussen de externe contour van kV en de droge transformator en de omringende vangrail of binnenbinnenwand moet rekening houden met het gemak van vervoer en reparatie van droge transformator, en de afstand mag niet kleiner zijn dan m; In de hoek met de werkelijke werking moet een afstand van meer dan m worden gereserveerd; Indien een metalen omheining wordt geselecteerd, moet het metalen hek aan de grond worden gehouden en moet een waarschuwend bord op een prominente plaats worden opgehangen.

Negotino.Controleoor voor omzetters

Analyse van gemeenschappelijke fouten van olie ondergedompelde transformator:

Ciudad ViejaHoe de uitval van droge transformator te verminderen?

Na een -uur durende proefwerking met een bepaalde lading, zijn de hoofdlichaam en toebehoren van de transformator allemaal normaal, en de transformator zal draaien naar alle normale werking.

Verbindingsgroep structuur van droge transformator


Negotino.Onderhoud van een transformator met olieonderdompelingHet toepassingsgebied:



Het omvat de prestaties en het belangrijkste gebruik van isolatiematerialen verschillende isolatiematerialen, componenten- en kwaliteitsnormen; Prestaties en belangrijkste toepassingen van verschillende draden,Negotino.100 box type transformator, spoelinductieproces van verschillende wijzen van elektromagnetische spoel, oplossing proces en kwaliteitsnorm, algemeen procesproces en kwaliteitsnorm van elektromagnetische spoel; Belangrijkste prestatieparameters van de ferrietkern, snijproces van ijzerchip, kernstapelproces en kwaliteitsnorm, porselein, gelaagd glas en andere materialen zeer goed binden, zodat het drukbeheer van olielekkage wordt bereikt.

Kwaliteitsbeheer van de toeleveringsketenElektrische transformatoren worden ook gebruikt voor het testen, die worden genoemd proefkrachttransformatoren. Ze kunnen worden verdeeld in opblaasbare, olie transformatoren, droge test en andere testtransformatoren. Ze zijn de basis testapparatuur voor communicatie AC compressietest voor veel consumenten, zoals elektrische centrales, energie-toevoerbureaus en wetenschappelijke onderzoeksinstellingen. Het wordt gebruikt voor de uitvoering van de isolatie van de druksterkte onder de vereiste stroom voor verschillende elektrische producten, elektrische componenten en isolerende grondstoffen.

Na een -uur durende proefwerking met een bepaalde lading,Negotino.Toepassingsgebied van olie ondergedompelde transformator, zijn de hoofdlichaam en toebehoren van de transformator allemaal normaal, en de transformator zal draaien naar alle normale werking.

Verspreiding van het geluid van droge transformator


Negotino.Onderhoud van een transformator met olieonderdompelingHet toepassingsgebied:



Als de elektrische transformator meer dan h stopt met draaien (als de toegestane tijd moet worden verminderd wanneer de omgevingsvochtigheid amp is; gt; %), moet hij worden geïsoleerd voordat hij in gebruik wordt genomen, en nauwkeurig worden gemeten met een V grounding megger. De isolatie van de primaire kant tot de secundaire kant en de grond moet worden ^ mfl, de isolatieweerstand van de secundaire kant tot de grond moet mh^ en de isolatie van de grondkern worden versterkt; GT; mfl (Merk op dat het stuk van de grondinrichting moet worden verwijderd).

Beheer van de industriekV en hoger dan ^ plusmn; geen belasting van nominale spanning; Een deel van de stroomonderbreker van de kraan is geïnstalleerd in de fenolische hars isolerende papieren cilinder, zullen gemeenschappelijke fouten van de ijzerkern optreden. Maak je geen zorgen. Neem contact op met de transformator fabrikant, en de fabrikant zal professionele technici toewijzen voor inspectie. De belangrijkste redenen zijn:

De trillingsvermindering van de inzameling en het herenhuis lost de zachte verbinding van het ophalen en het herenhuis op. Voor de koperstang van de laagspanningsbus van de apparatuur kan de elektromagnetische gerommelde geluidsoscillatie van het herenhuis naar de constructie worden overgebracht. De kern van de geluidsreductie-oplossing moet worden veranderd in koperdraad.

Negotino.Na het aanscherpen van de losse bouten, verzegel de flens, en het oplossen van de bouten die waarschijnlijk lekken, zodat het doel van volledige behandeling te bereiken. Strek de losse bouten strikt volgens de eigenlijke werking- en verwerkingstechnologie.

Bij bemonstering in bulkbenzinevaten moeten de monsters worden geselecteerd volgens % van het aantal benzinevaten,Negotino.Hoe de elektrische transformator te selecteren, maar niet minder dan -vaten. Bij bemonstering in batches van kleine en middelgrote emmers of flessen moeten de monsters worden genomen volgens % van het totale aantal vaten (flessen).

De afsluitende werkspanning van de impulsbelasting mag niet hoger zijn dan % van de werkende spanning op het tandwiel van de transformator, de afsluitingsfrequentie moet vijfmaal zijn, de vertragingstijd na de vermogensontvangst mag niet korter zijn dan min, en het tijdsinterval van elke sluiting mag niet korter zijn dan min.

GuineeOverige productinformatie
  • Bedgosh.Hefplatform voor magazijnenMarktvraagpotentieel

    Bedgosh.Hefplatform voor magazijnenMarktvraagpotentieel

  • Bedgosh.Lift van het hefplatformDe economische voordelen van ondernemingen zijn aanzienlijk gedaald

    Bedgosh.Lift van het hefplatformDe economische voordelen van ondernemingen zijn aanzienlijk gedaald

  • Bedgosh.Lift aluminiumlegeringDe manifestatie van industriële fusie

    Bedgosh.Lift aluminiumlegeringDe manifestatie van industriële fusie

  • Wuyi.18 meter mobiele liftHoe niet te roesten bij het werken in een vochtige omgeving

    Wuyi.18 meter mobiele liftHoe niet te roesten bij het werken in een vochtige omgeving

  • Togo.Prijs van de droge transformator 2000 KVAVereisten voor wandconstructie

    Togo.Prijs van de droge transformator 2000 KVAVereisten voor wandconstructie

  • Neue NeustadtKlein mobiel hefplatformEr zijn staatsgrepen voor onderhoud en schoonmaak

    Neue NeustadtKlein mobiel hefplatformEr zijn staatsgrepen voor onderhoud en schoonmaak

  • Neue NeustadtAuto met hefplatform binnenshuisTechnische ondersteuning

    Neue NeustadtAuto met hefplatform binnenshuisTechnische ondersteuning

  • Yongji.Dubbel hydraulisch hefplatformHet patroon van de dienstenmarkt

    Yongji.Dubbel hydraulisch hefplatformHet patroon van de dienstenmarkt

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!