Bosilovo.Overdracht van omzettersHoe het werkt en hoe het te gebruiken

  • vrijgavetijd:2022-04-27 19:47:54
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:91
  • Korte omschrijving:

    Bosilovo.,Na de test, verbindt het datasignaal contact van de autorelais met het alarm circuit, het contact met de openingsschakel

Artikel inhoud

Na de test, verbindt het datasignaal contact van de autorelais met het alarm circuit, het contact met de openingsschakeling, en stel de overrompelende beschermingswaarde aan.

Isolatie en warmteverwijdering zijn verschillend. Droge transformatoren zijn meestal geïsoleerd met epoxy hars, gekoeld door natuurlijke lucht en grote capaciteit door centrifugale ventilator. Olie ondergedompelde transformatoren worden geïsoleerd door isolerende olie,Bosilovo.Overdracht van de testinhoud van droge transformatoren, geïsoleerd door isolerende olie in het circulerende systeem binnen de transformator,Bosilovo.Reactor en transformator, en warmte wordt geloosd op de radiator (radiator) van het circulerend systeem binnen de transformator.

Bosilovo.Tijdens de werking van de transformator wordt de weerstandswaarde van de baandraad om de twee jaar nauwkeurig gemeten.

Voor de lekkage die al heeft plaatsgevonden, vind eerst het lekkagepunt, dat niet kan worden genegeerd. Voor de positie met ernstige lekkage, schop of scherpe punch kan worden geselecteerd. Het lekpunt kan worden vastgenageld met speciale tools voor metaalmaterialen. Na het manipuleren van de lekkage, moet het oppervlak worden gereinigd en netjes. Polymere composieten materialen worden meestal geselecteerd voor droge consolidatie. Na droge consolidatie kan het doel van een langdurige behandeling van lekkage worden bereikt.

Orahovac.De tapwisselaar van de transformator moet ook een sterke isolatie hebben. kV van de belasting tapwisselaar wordt over het algemeen van de grond geïsoleerd door de geproduceerde isolerende papierpijpfabriek.

Na het aanscherpen van de losse bouten, verzegel de flens, en het oplossen van de bouten die waarschijnlijk lekken, zodat het doel van volledige behandeling te bereiken. Strek de losse bouten strikt volgens de eigenlijke werking- en verwerkingstechnologie.

De spanningsregelaar is niet op zijn plaats of slecht.


Bosilovo.Overdracht van omzettersHoe het werkt en hoe het te gebruiken



Het omvat de prestaties en het belangrijkste gebruik van isolatiematerialen, verschillende isolatiematerialen, componenten- en kwaliteitsnormen; Prestaties en belangrijkste toepassingen van verschillende draden, spoelinductieproces van verschillende wijzen van elektromagnetische spoel, oplossing proces en kwaliteitsnorm, algemeen procesproces en kwaliteitsnorm van elektromagnetische spoel; Belangrijkste prestatieparameters van de ferrietkern, snijproces van ijzerchip kernstapelproces en kwaliteitsnorm, productieproces en kwaliteitsnorm van elektromagnetische afscherming.

Transformer is

Het wetenschappelijk onderzoek van de energie-transformator-olie wordt in het algemeen uitgevoerd volgens de bemonsteringswijze. Wat zijn de gemeenschappelijke bemonsteringsmethoden en -processen?

PromotieElektrische transformator is een van de belangrijkste apparatuur in centrale en onderstation. De functie van de transformator is in alle opzichten. Het kan niet alleen de spanning verhogen en elektromagnetische energie naar het elektriciteitsverbruiksgebied sturen, maar ook de spanning verlagen tot elke toepassingsspanning, zodat het aan de behoeften van het energieverbruik voldoet. In het kort moet de transformator de spanning en de bloeddruk verlagen.

Bij relais protection dry-type transformator, de ontkoppeling van het foutpunt is gerelateerd aan elkaar. In een woord, als er een probleem is op een bepaald punt, zal het invloed hebben op het hele stroomcircuit

Zorgvuldig onderhoud en isolatie schade


Bosilovo.Overdracht van omzettersHoe het werkt en hoe het te gebruiken



Een nullijn van de transformator is verbonden met de arbeidsmiddelen. Aangezien de spanning die door de server wordt gevormd tijdens de werking zal worden verzonden naar de transformator samen met de kabel, zal de transformator worden getransporteerd en verzonden naar de machines en apparatuur voor het energieverbruik. Wat is de nullijn van de eigenlijke transformator? Laten we het aan ons voorstellen.

superieure kwaliteitDe isolerende laag in het midden van de siliconen stalen plaat wordt ouder,Bosilovo.Model en parameters van de transformator, de verankerde boutbedekking met de ijzeren kern is beschadigd, de ijzeren kern veroorzaakt grote vortex, wat resulteert in warmte, temperatuurstijging, en de veroudering van de isolerende laag wordt versneld. De reactorisolatie van de comprimerende kracht van de transformator moet op tijd en nauwkeurig worden gemeten. Indien wordt vastgesteld dat de isolatie van de comprimerende kracht lager is dan de indexwaarde verwijder en vervang de ankerplaat of voer isolatie uit voor de koperkern kabel.

Hoe droge transformator te selecteren

fabrikant van droge transformatoren

Bosilovo.Een hoogspanningszekering van een transformator breekt één fase;

In het elektrische veld van de wikkeling aan het juk moet er een sterk baanbrekend onderdeel zijn, voor zover mogelijk, om het elektrisch veldonderdeel dat zich met de isolerende delen kruist, te verminderen.

lekkage van zegelolie

GuineeOverige productinformatie
  • Karlsruhe.kgmHefplatform vrachtwagen 50 meterWaar moet u op letten bij het vertalen van handleidinge

    Karlsruhe.kgmHefplatform vrachtwagen 50 meterWaar moet u op letten bij het vertalen van handleidinge

  • Antony.kgmIndustrieel hydraulisch hefplatformHet speelt er een belangrijke rol in, de magie is hier

    Antony.kgmIndustrieel hydraulisch hefplatformHet speelt er een belangrijke rol in, de magie is hier

  • AvorinoElektrische vrachtliftKenmerken van isotherm proces

    AvorinoElektrische vrachtliftKenmerken van isotherm proces

  • AvorinoVolledig elektrisch hefplatformWaarom is het zo populair?

    AvorinoVolledig elektrisch hefplatformWaarom is het zo populair?

  • AvorinoLift van het hefplatformWaar te gebruiken?

    AvorinoLift van het hefplatformWaar te gebruiken?

  • AvorinoEnkele mast aluminiumlegering liftDealer

    AvorinoEnkele mast aluminiumlegering liftDealer

  • UdineElektrische lift van de fabrikant van de liftoprechte service

    UdineElektrische lift van de fabrikant van de liftoprechte service

  • Kurico.transformator 500Kwaliteitscontrole

    Kurico.transformator 500Kwaliteitscontrole

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!