PetrilaNameRegelaar met olieonderdompelingOpmerkingen:

  • vrijgavetijd:2022-05-02 21:47:56
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:507
  • Korte omschrijving:

    PetrilaName,II) de hoogte-breedte van de op de grond geïnstalleerde droge transformatierpier over het algemeen .m is, en er moet een

Artikel inhoud

II) de hoogte-breedte van de op de grond geïnstalleerde droge transformatierpier over het algemeen .m is, en er moet een vangrail van ten minste m omheen worden geïnstalleerd, en een waarschuwingsbord op een prominente plaats worden opgehangen.

Met de snelle ontwikkeling van de samenleving en de continue ontwikkeling van computers de berekening van gegevens in het hele proces van olie onderdompelde transformator golf heeft lang resultaten gehad. Alleen effectieve selectie van rekeneenheden modellen en methoden is nodig, en wetenschappelijke en redelijke gegevensmethode wordt geselecteerd de nauwkeurigheid van de berekeningen conclusies kan voldoen aan de behoeften van architecturaal ontwerp, Niet alleen kan de huidige distributie van de olie ondergedompelde transformator duidelijk worden gedefinieerd in de ontwikkelingsfase, maar ook de wikkeling en andere structuren van de olie ondergedompelde transformator kan effectief worden geregeld en verdeeld in een bepaalde omvang, wat het ontwerp van de olie ondergedompelde transformator aanzienlijk vergemakkelijkt en de stabiliteit van de werking waarborgt.

PetrilaNameBeschermingswijze voor de typeselectie van droge testtransformator

De bemonstering moet plaatsvinden in zonnige dagen of droog weer met een lage omgevingsvochtigheid. Bij bemonstering is het noodzakelijk om de invasie van vuil zoals regen,PetrilaNameStandaardwaarde voor spanningsfrequentietoets voor droge transformatoren, sneeuw, wind en zand resoluut te voorkomen.

GuadalupeNameDe spanningsregelaar is niet op zijn plaats of slecht.

Om de kans op kortsluiting van een transformator met een droog type relaisbescherming beter te beperken, zijn preventie en sleutel ^ ldquo; Preventie en manipulatie Is dominant.

lekkage van bout- of buisexterne draad


PetrilaNameRegelaar met olieonderdompelingOpmerkingen:



In het dagelijkse leven worden de olie ondergedompelde transformatoren naar buiten gebracht in de vorm van golven. Dit soort golf is als een vloed. Het is ook een soort kinetische energie. In feite, de golfhoogte van olie ondergedompelde transformator toont ook de grootte van kinetische energie. Over het algemeen, computer automatisch systeem wordt gebruikt om de golflengte en frequentie van elektromagnetische golf te controleren. Hoe langer de lichtgolflengte is, hoe groter de uitgangskracht is. Integendeel, het is zeer klein.

Met Vietnam en Maleisië is China"s eerste experimentele demonstratieproject voor de overdracht van UHV, China Transformer Corporation een doorbraak in de ontwikkeling. De warenspanningsgraad en het volume staan op de eerste plaats in de wereld, bezetten de belangrijkste technische positie van de ontwikkeling van de industrie. Daarnaast heeft China de voortdurende verbetering en perfectionering van de technologie van lagespanningstransformatoren bevorderd.

Bij het controleren van de haak kern, de isolatie van de elektromagnetische spoel en de porseleinen mouw wordt meestal per ongeluk beschadigd. Nadat de schaal van de aardewerk is gebroken,PetrilaNameParameters van SCB droge transformator, als je weer werkt, zet je de foto flash aan als het licht is, en het is kort als het zwaar is. Let daarom op tijdens het onderhoud. Het is niet nodig om de isolatie te vernietigen. Na het onderhoud kunnen deskundigen speciale gereedschappen, onderdelen, enz. inspecteren en leveren nadat ze zijn vastgesteld dat ze volledig en betrouwbaar zijn.

De kosten zijn redelijkHet geluid van droge transformator komt van

Van het uiterlijk zijn de verpakkingstypes verschillend. De kern van de transformator en de elektromagnetische spoel kunnen direct worden gezien voor droge transformator, en alleen de behuizing kan worden gezien voor olie ondergedompelde transformator;

Het geluid van droge transformator is vooral het trillingsniveau dat in werking is. Dit trillingsniveau wordt veroorzaakt door meerdere posities, met inbegrip van de vibratie van magnetische inductie elektromagnetische spoel.


PetrilaNameRegelaar met olieonderdompelingOpmerkingen:



De afsluitende werkspanning van de impulsbelasting mag niet hoger zijn dan % van de werkende spanning op het tandwiel van de transformator, de afsluitingsfrequentie moet vijfmaal zijn, de vertragingstijd na de vermogensontvangst mag niet korter zijn dan min, en het tijdsinterval van elke sluiting mag niet korter zijn dan min.

vraagDe hangende kern van droge transformator is een belangrijk onderdeel.

Transformer is

Uitgerust met een temperatuurregelaar wordt platina thermistor (pt) naast het ingebedde gat aan de bovenkant van de laagspanningssolenoïde spoel geplaatst om de temperatuurstijging van de wikkeling van de transformator te testen, de centrifugale ventilator te stoppen, het opzetten van een gemeenschappelijk probleem alarm, het overtempure alarm en het overtemperature struikeleffect, en de trillingsvrije oplossing wordt gemaakt bij de kabelbrug.

Daarom moet in het installatieproces van onderstations de bliksemafleider worden ingesteld naar gelang van de specifieke situatie om schade te voorkomen aan de droge transformator die door de bliksem wordt veroorzaakt. Bovendien, in de installatie en het gebruik van de bliksemafleider, kiest u redelijke types van bliksemafleider naar gelang van de vluchtsituatie om te bepalen dat zij in dezelfde situatie verkeren. Bovendien, tijdens de installatie van bliksemafleider, gelieve alle routes zoveel mogelijk aan te sluiten om andere fouten te voorkomen.

GuineeOverige productinformatie
  • Kiel.Hydraulische hefplatform van de aluminiumlegering van het masttypeWat zijn de technische parame

    Kiel.Hydraulische hefplatform van de aluminiumlegering van het masttypeWat zijn de technische parame

  • Houma.100kg kleine liftEncyclopedie van brancheterminologie

    Houma.100kg kleine liftEncyclopedie van brancheterminologie

  • Chimalaworld.kgmPrijs van 200 KVA-transformatorClassificatie voordelen en functies

    Chimalaworld.kgmPrijs van 200 KVA-transformatorClassificatie voordelen en functies

  • Maassluis.Klein handmatig hefplatformZakelijke situatie

    Maassluis.Klein handmatig hefplatformZakelijke situatie

  • Maassluis.15 meter hefplatform vrachtwagenMet filterprestaties in de industrie

    Maassluis.15 meter hefplatform vrachtwagenMet filterprestaties in de industrie

  • Liaoning.Platform hydraulischVan producten helpen bij het opbouwen van een grote database

    Liaoning.Platform hydraulischVan producten helpen bij het opbouwen van een grote database

  • lubbock.15 meter elektrische liftHoe de seizoenen te behouden?

    lubbock.15 meter elektrische liftHoe de seizoenen te behouden?

  • lubbock.Hefplatform voor gehandicaptenVerschillende grote misverstanden over onderhoud

    lubbock.Hefplatform voor gehandicaptenVerschillende grote misverstanden over onderhoud

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!