Blaj.S13-m-200-transformatorVoor gebruik moet deze algemene kennis van machinebouw nog bekend zijn

  • vrijgavetijd:2022-05-03 19:47:22
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:358
  • Korte omschrijving:

    Blaj.,De electromagnetische spoel wordt met koperen krachtdraad of folie opgetrokken met glasvezel. De epoxy kleefstof hoeft n

Artikel inhoud

De electromagnetische spoel wordt met koperen krachtdraad of folie opgetrokken met glasvezel. De epoxy kleefstof hoeft niet te worden gevuld. De vacuümsdroogapparatuur wordt gebruikt voor ontgassing en ontvochtiging. Het totale beton wordt gegoten met hoge breuktaaiheid, weerstand tegen kortsluiting,Blaj.Standard voor de omzettingsverhouding van de transformator, gemeenschappelijke storingen en inslag.

Om het experiment van de energie-transformator-olie beter uit te voeren, is het noodzakelijk om de energie-transformator-olie te bemonsteren. De monsterneming moet worden uitgevoerd op een droge zonnige dag. De gebruikelijke recipiënten en bemonsteringsmethoden tijdens de monsterneming doen onmiddellijk afbreuk aan de vraag of de specifieke kwaliteit van de olie werkelijk kan worden weerspiegeld. Het oliemonster voor AC-spanning bestand is niet minder dan .kg, en het oliemonster voor vereenvoudigd experiment mag niet minder zijn dan kg.

Blaj.De transformator fabrikant zal de efficiëntie van de transformator aan u introduceren

Het hele proces van het ophangen van de kern van droge transformator is kritischer,Blaj.500 kV droge transformator, en er zijn vele situaties waar de ophanging van de droge transformator bijzondere aandacht aan moet besteden. Daarom moet de ophanging van de kern van droge transformator worden uitgevoerd overeenkomstig bovenstaande zaken om de veiligheid van droge transformator te bevorderen!

ValenciaDe ijzeren kern van de transformator is gemaakt van hoogwaardige gekristalliseerde warmgewalste ferrietkern, die is gestapeld bij de -graden volledig hellende multi-stappeninterface. Het oppervlak is bedekt met epoxy hars kleeflaag, die bestand is tegen corrosie en roest, en heeft geluidsisolatie en geluidsreductie.

Verminderde isolering

Wanneer we olie ondergedompelde transformator, weten we allemaal dat het werkt met behulp van olie. Wat als de olie ondergedompelde transformator in brand staat? Welke tegenmaatregelen moeten we nemen?


Blaj.S13-m-200-transformatorVoor gebruik moet deze algemene kennis van machinebouw nog bekend zijn



Bij de bemonstering van een kleine en middelgrote krachttransformator zonder ontladingsleiding (of olie-monster suspensieplaat), kan het in een energietransformator, zoals een glazen testbuis, of kan het worden vervangen door het verversen van de olie.

Inspectie van het oliemonster ^ mdash; ^ mdash; de prestatieparameters zoals compressieweerstand en residu moeten om de drie jaar worden uitgevoerd. De langdurige overbelasting of overbelasting van de transformator kan de cyclustijd verminderen.

Om het experiment van de energie-transformator-olie beter uit te voeren, is het noodzakelijk om de energie-transformator-olie te bemonsteren. De monsterneming moet worden uitgevoerd op een droge zonnige dag. De gebruikelijke recipiënten en bemonsteringsmethoden tijdens de monsterneming doen onmiddellijk afbreuk aan de vraag of de specifieke kwaliteit van de olie werkelijk kan worden weerspiegeld. Het oliemonster voor AC-spanning bestand is niet minder dan .kg, en het oliemonster voor vereenvoudigd experiment mag niet minder zijn dan kg.

Kwaliteitsbeheer van de toeleveringsketenHet hele proces van het ophangen van de kern van droge transformator is kritischer, en er zijn vele situaties waar de ophanging van de droge transformator bijzondere aandacht aan moet besteden. Daarom moet de ophanging van de kern van droge transformator worden uitgevoerd overeenkomstig bovenstaande zaken, om de veiligheid van droge transformator te bevorderen!

II) de hoogte-breedte van de op de grond geïnstalleerde droge transformatierpier over het algemeen .m is,Blaj.380V tot 660V driefasetransformator, en er moet een vangrail van ten minste m omheen worden geïnstalleerd, en een waarschuwingsbord op een prominente plaats worden opgehangen.

lekkage van porseleinen potten en gelamineerde glazen oliemeter


Blaj.S13-m-200-transformatorVoor gebruik moet deze algemene kennis van machinebouw nog bekend zijn



lekkage van bout- of buisexterne draad

kwaliteitsnormFabriek voor droge transformatoren

twee puntgrotingsinrichting van de ijzeren kern, veroorzaakt door een residueel laslitteken;

Wat is de bedrading van droge transformator?

Blaj.Wanneer we olie ondergedompelde transformator, weten we allemaal dat het werkt met behulp van olie. Wat als de olie ondergedompelde transformator in brand staat? Welke tegenmaatregelen moeten we nemen?

fabrikant van droge transformatoren

Het omvat de prestaties en het belangrijkste gebruik van isolatiematerialen, verschillende isolatiematerialen, componenten- en kwaliteitsnormen; Prestaties en belangrijkste toepassingen van verschillende draden, spoelinductieproces van verschillende wijzen van elektromagnetische spoel, algemeen procesproces en kwaliteitsnorm van elektromagnetische spoel; Belangrijkste prestatieparameters van de ferrietkern, snijproces van ijzerchip kernstapelproces en kwaliteitsnorm, productieproces en kwaliteitsnorm van elektromagnetische afscherming.

GuineeOverige productinformatie
  • VSHuishoudelijk klein elektrisch hefplatformDe methode om minderwaardigheid te onderscheiden

    VSHuishoudelijk klein elektrisch hefplatformDe methode om minderwaardigheid te onderscheiden

  • VSVolledig zelfverheffend platformvoertuigKleine prijsschommelingen

    VSVolledig zelfverheffend platformvoertuigKleine prijsschommelingen

  • Dodhurthailand. kgmHydraulisch vrachtplatformBroosheidsproblemen en gerelateerde factoren

    Dodhurthailand. kgmHydraulisch vrachtplatformBroosheidsproblemen en gerelateerde factoren

  • WittenVaste elektrische hydraulische liftWaarom een ​​passiveringsbehandeling?

    WittenVaste elektrische hydraulische liftWaarom een ​​passiveringsbehandeling?

  • WittenHefplatformSlechte brandprestaties

    WittenHefplatformSlechte brandprestaties

  • WittenHefplatform schaarvork typeHoe voert marketing online promotie uit?

    WittenHefplatform schaarvork typeHoe voert marketing online promotie uit?

  • WittenHefplatform van aluminiumlegeringHet is allemaal voor het merk en harde branding

    WittenHefplatform van aluminiumlegeringHet is allemaal voor het merk en harde branding

  • Rujewa.Parameters van 1000 KVA-olie ondergedompelde transformatorEen kort gesprek over de zaken die

    Rujewa.Parameters van 1000 KVA-olie ondergedompelde transformatorEen kort gesprek over de zaken die

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!