Syzran.Transformer-olie ondergedompeldNieuw product

  • vrijgavetijd:2022-05-10 08:22:00
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:381
  • Korte omschrijving:

    Syzran.,kV en hoger dan ^ plusmn; geen belasting van nominale spanning; Een deel van de stroomonderbreker van de kraan is geïnst

Artikel inhoud

kV en hoger dan ^ plusmn; geen belasting van nominale spanning; Een deel van de stroomonderbreker van de kraan is geïnstalleerd in de fenolische hars isolerende papieren cilinder en de isolerende papieren cilinder is geïnstalleerd op het houten frame. De eigenlijke operationele rocker is verbonden met de dynamische schakeling van de kraan stroomschakelaar volgens de houten isolerende stang. De aan de belasting tapschakelaar wordt van de grond geïsoleerd door de isolerende papiercilinder van de schakelaar zelf en de isolerende limiet.

Beschermende maatregelen voor het dempen van droge transformatoren

Syzran.Nadat de transformator lange tijd is gebruikt, zullen gemeenschappelijke fouten van de ijzerkern optreden. Maak je geen zorgen. Neem contact op met de transformator fabrikant, en de fabrikant zal professionele technici toewijzen voor inspectie. De belangrijkste redenen zijn:

Fout oordeel van de transformator

Sumgait.Verminderde isolering

Een nullijn van de transformator is verbonden met de arbeidsmiddelen. Aangezien de spanning die door de server wordt gevormd tijdens de werking zal worden verzonden naar de transformator samen met de kabel, zal de transformator worden getransporteerd en verzonden naar de machines en apparatuur voor het energieverbruik. Wat is de nullijn van de eigenlijke transformator? Laten we het aan ons voorstellen.

Als de olie ondergedompelde transformator wordt verbrand door de cover van de transformator, open de onderkant van de transformator en plaats een passend deel. Wanneer de olie ondergedompelde transformator in brand staat, kan de olie niet worden vrijgegeven om het optreden van de olie ondergedompelde transformator te voorkomen. Tegelijkertijd gebruik je detectieapparatuur om het vuur onmiddellijk uit te blussen. Om het gevaar niet uit te breiden, moet de brandweer op de hoogte worden gebracht.


Syzran.Transformer-olie ondergedompeldNieuw product



Een nullijn van de transformator is verbonden met de arbeidsmiddelen. Aangezien de spanning die door de server wordt gevormd tijdens de werking zal worden verzonden naar de transformator samen met de kabel, zal de transformator worden getransporteerd en verzonden naar de machines en apparatuur voor het energieverbruik. Wat is de nullijn van de eigenlijke transformator? Laten we het aan ons voorstellen.

Controleoor voor omzetters

Fabriek voor droge transformatoren

Respect voor klantenDroge transformator

lekkage van olie bij loopflens

Beschermende maatregelen voor het dempen van droge transformatoren


Syzran.Transformer-olie ondergedompeldNieuw product



Analyse van gemeenschappelijke fouten van olie ondergedompelde transformator:

kwaliteitsnormOm het experiment van de energie-transformator-olie beter uit te voeren, is het noodzakelijk om de energie-transformator-olie te bemonsteren. De monsterneming moet worden uitgevoerd op een droge zonnige dag. De gebruikelijke recipiënten en bemonsteringsmethoden tijdens de monsterneming doen onmiddellijk afbreuk aan de vraag of de specifieke kwaliteit van de olie werkelijk kan worden weerspiegeld. Het oliemonster voor AC-spanning bestand is niet minder dan .kg,Syzran.Wat zijn de testelementen van droge transformator,Syzran.Transformer-box type transformator, en het oliemonster voor vereenvoudigd experiment mag niet minder zijn dan kg.

De cyclustijd voor de reiniging en inspectie van de stroomuitval wordt bepaald aan de hand van de omgeving en de beladingsomstandigheden,Syzran.800 droog type transformator citaat, meestal van een half jaar tot een jaar;

De staart van de hoge-spanning wikkelkop en de middelste kraan zijn gemaakt van koperinserts en ingebedde delen, met een goede sterkte en stijfheid, die bevorderlijk is voor het aanpassen van de gegevens en heeft een unieke en nette stijl.

Syzran.Voor de lekkage die al heeft plaatsgevonden, vind eerst het lekkagepunt, dat niet kan worden genegeerd. Voor de positie met ernstige lekkage, schop of scherpe punch kan worden geselecteerd. Het lekpunt kan worden vastgenageld met speciale tools voor metaalmaterialen. Na het manipuleren van de lekkage, die oplossen en ontbranden, wat resulteert in een groot aantal stoomlichamen, waardoor de interne werkdruk van de transformator sterk toeneemt, de verbranding van de behuizing veroorzaakt, grote stroomuitval veroorzaakt, alle normale productie productie en activiteiten in gevaar brengt. Er zijn drie redenen voor brandongevallen bij de werking van transformatoren.

GuineeOverige productinformatie
  • Tihei.Hydraulische druk van hefplatformliftDe oplossing voor het compressieprobleem

    Tihei.Hydraulische druk van hefplatformliftDe oplossing voor het compressieprobleem

  • Tihei.voertuigDe methode om minderwaardigheid te onderscheiden

    Tihei.voertuigDe methode om minderwaardigheid te onderscheiden

  • CarthagoStandaard laadcapaciteit van droge transformatorenZaken die aandacht behoeven bij het hanter

    CarthagoStandaard laadcapaciteit van droge transformatorenZaken die aandacht behoeven bij het hanter

  • Szadgeworld.kgmMobiele lift kleinVerandering voor ontwikkeling

    Szadgeworld.kgmMobiele lift kleinVerandering voor ontwikkeling

  • Szadgeworld.kgmHefplatform vrachtwagen 22 meterHoe speelt het een praktische rol?

    Szadgeworld.kgmHefplatform vrachtwagen 22 meterHoe speelt het een praktische rol?

  • Jining.Zwaar hydraulisch hefplatformWelk acceptatiewerk moet er worden gedaan?

    Jining.Zwaar hydraulisch hefplatformWelk acceptatiewerk moet er worden gedaan?

  • RubeElektrische lift binnenshuisErkend door klanten

    RubeElektrische lift binnenshuisErkend door klanten

  • RubeVolledig zelfrijdend hefplatformHoe de markt de neergang omkeerde

    RubeVolledig zelfrijdend hefplatformHoe de markt de neergang omkeerde

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!