PlaatsenGb5310 naadloze pijpfabrikantVat de bouwvoorbereidingsvoorwaarden samen

vrijgavetijd:2022-04-23 22:29:52 Post gebruiker:984HP143755493 Paginaweergaven:384

Kerntips:Plaatsen,I-straal is voornamelijk verdeeld in gewone I-straal, lichtbundel en brede flenzen I-straal. Volgens de hoogte verhoudin

I-straal is voornamelijk verdeeld in gewone I-straal, lichtbundel en brede flenzen I-straal. Volgens de hoogte verhouding van flenzen tot web, is het verdeeld in brede, middelgrote en smalle flenzen I-balken. De specificaties van de eerste twee zijn -, dat wil zeggen, de overeenkomstige hoogte is -- Op dezelfde hoogte heeft de lichtbundel een smalle flens, dun web en licht gewicht. Wide flens I-straal, ook bekend als H-straal, wordt gekenmerkt door twee parallelle benen en geen neiging aan de binnenkant van de benen. Het behoort tot economisch staal en wordt op vier grote universele walserijen gerold, dus wordt het ook wel & genoemd; quota; universele I-straal& Wat? De gewone I-straal en de lichtbundel hebben nationale normen gevormd.

C-sectie staal heeft een uniforme zinklaag, glad oppervlak, sterke adhesie, geen zink litteken, geen zinklekkage en hoge dimensionale nauwkeurigheid. Alle oppervlakken zijn verpakt door zinklaag, en het zinkgehalte op het oppervlak is meestal -g /? Het heeft lange levensduur, corrosiebestendigheid en duurzaamheid. Het is een soort sterkere bescherming.

PlaatsenVolgens de vorm van het product moet speciale bloem, lassen of gewone draadaansluiting worden gebruikt.

Op dezelfde hoogte heeft de lichtstraal smaller benen, dunner middel en lichter gewicht dan gewone I-straal. Nee. - is grote I-straal, en nr. - is medium I-straal. De ingevoerde I-straal moet voorzien zijn van actuele specificaties, afmetingen en relevante normen.

Dorado.De passieve behandeling van natriumcyanide kan worden onderverdeeld in vier categorieën. Voor de behandeling met passivatie moet het oppervlak van de gelegeerde pijp vrij zijn van olievlekken, pickled en passivated. Passivatiebehandeling kan alleen worden uitgevoerd nadat het oppervlak is gereinigd, en het werkstuk van gelegeerde pijpproducten kan worden geïnfiltreerd in waterige oplossing. De passieve behandeling van de legeringen van de buis in natriumcyanide transformeert de oppervlaktelaag in een zeer dunne passieve behandelingsfilm,PlaatsenHoeveel is Beijing Yijing software rebar isolatie,PlaatsenHoeveel inches is 60 gelaste pijp, die bepaalt dat de kleur van de oppervlaktelaag niet verandert voor en na passieve behandeling, en de reproduceerbaarheid van de oplossing is goed.

Door gebruik te maken van legeringen pijp voor de vervaardiging van ringonderdelen kan de gebruikssnelheid van grondstoffen verbeteren, de productie en het productieproces vereenvoudigen en grondstoffen en productie- en verwerkingstijd besparen, zoals rollagering ring gooien, naadloze stalen pijp is op grote schaal gebruikt om hydraulische jack mouw te produceren.

De specificatie van de I-straal voor het dimontwerp wordt uitgedrukt in cm van de taille breedte. Bijvoorbeeld, de taille breedte van No. I-balk is. De type I-straal omvat gewone I-straal, lichtbundel en breede parallelle I-straal (H-straal). De taille breedte van de warmgewalste gewone I-bundel in China is ~, uitgedrukt als No. ~ No., en de neiging van de binnenwand van het been is : Het passeersysteem van gewalst I-bundel omvat direct pass systeem, cross pass systeem en gemengd passeersysteem. Daarnaast kan I-beam ook een speciale rolmethode gebruiken.


PlaatsenGb5310 naadloze pijpfabrikantVat de bouwvoorbereidingsvoorwaarden samen



I-beam heeft de dubbele eigenschappen van hoge hardheid en taaiheid materialen. Vergeleken met andere technische slijtage materialen in Chi

Voornaamste machines en gereedschappen

Functie van de I-straal: waar wordt voornamelijk I-straal gebruikt?

leveringBepaald door de vorm, zijn de sectiemodulus, het traagheidsdatum en de overeenkomstige sterkte van de I-straal duidelijk beter dan die van gewone I-straal met hetzelfde gewicht. Wanneer het wordt gebruikt in metaalconstructies met verschillende eisen, hoe ernstiger de nadelen.

Door de unieke prestaties van I-beam de drukbelasting en de excentrieke belasting. Vergeleken met gewone I-straal kan het de draagkracht aanzienlijk verbeteren en metaal met % %.

De scheur vindt voornamelijk plaats op -mm vanaf de rand van de gelegeerde pijp. De vorm is verschillende parallelle verticale scheuren van verschillende maten. De regelmaat is dat hoe dikker de specificatie en model van de legering pijp is hoe groter de breedte, heeft I-beam het probleem van ernstige slijtage van apparatuur in vele industrieën met succes opgelost.


PlaatsenGb5310 naadloze pijpfabrikantVat de bouwvoorbereidingsvoorwaarden samen



Veroordeeld als falen.

Direct materiaalVaak wordt gevraagd dat de vorm van I-balk vergelijkbaar is met die van H-straal. Wat is het verschil tussen hen? Veel mensen kunnen, , of q-q stalen strip. Om corrosie te voorkomen, worden sommige gealuminiseerd.

Peak crack

PlaatsenHet systeem bestaat voornamelijk uit regelbox, pre-nivellering eenheid, afwerking eenheid en rechte eenheid.

Om de gelaste pijp de vereiste mechanische, fysische en chemische eigenschappen te geven, is naast de redelijke selectie van materialen en het vormproces vaak een warmtebehandeling nodig. Bovendien kunnen de mechanische,PlaatsenGroothandel in gelaste buizen, fysische en chemische eigenschappen van aluminium, koper, magnesium, titanium en hun legeringen door warmtebehandeling worden gewijzigd om verschillende eigenschappen van de dienst te verkrijgen.

Ontwerp van de pas

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

Guineeadviserennieuws
GuineeLaatste nieuws